Συχνές Ερωτήσεις

Σε πόσο καιρό θα έρθει η παραγγελία;

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται εντός 24ων ωρών. Στην συνέχεια το προιόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργατη- μεταφορέα (Γενική Ταχυδρομική) όπου ο μέσος χρόνος παράδοσης εκτιμάται στις 2-3 ημέρες εντός Ελλάδας ( +1 ημέρα για νησιωτικές περιοχές). Για παραγγελίες εξωτερικού, ο χρόνος παράδοσης διαμορφωνεται ανάλογα την περιοχή.

Επιστροφές προιόντων

Κι αν κάτι δεν μου αρέσει ή αλλάξω γνώμη;
Είστε ευπρόσδεκτοι να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε οποιαδήποτε προϊόντα που αγοράζονται από το Περιβόλι της Παναγίας. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν.Η επιχείρηση  θα επιστρέψει μόνο το κόστος των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής και τα τελωνειακά τέλη δεν επιστρέφονται.

Είναι ασφαλής η συναλλαγή μου με πιστωτική κάρτα στο διαδίκτυο;

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Eurobank το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Καλοπροαίρετη κριτική, συμμετοχή

Το «Περιβόλι της Παναγίας» θέλει την ιστοσελίδα του ανοιχτή στις προτάσεις και τις βελτιώσεις που θα την καταστήσουν ακόμα πιο εύχρηστη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Χριστιανών.

Οι πελάτες του βιβλιοπωλείου μας ήδη γνωρίζουν ότι η λειτουργία του καταστήματός μας οικοδομήθηκε στον άξονα της εξυπηρέτησης των αναγκών του ορθόδοξου ποιμνίου. Φιλοδοξία μας είναι και η ιστοσελίδα μας να οικοδομείται και να βελτιώνεται με την ίδια φιλοσοφία. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε τις προτάσεις σας, τις συμβουλές σας, την κριτική σας και κυρίως την επισήμανση των λαθών μας.

Η καταγραφή των χιλιάδων τίτλων και των σχετικών πληροφοριών στηρίχτηκε στις πληροφορίες των εκδοτών αυτών των βιβλίων. Η πιθανότητα να έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις είναι αντίστοιχη του μεγέθους του έργου. Έτσι, σας καλούμε να συμβάλετε στη διόρθωση των παραλείψεων και των λαθών μας, αλλά και να καταγράψετε τα σχόλιά σας για τα βιβλία που διαβάζετε, για την ορθότερη πληροφόρηση των άλλων βιβλιόφιλων χρηστών της ιστοσελίδας.

Για προσωπική επικοινωνία  στείλτε μας στο email κάνοντας κλίκ εδώ